Tyre&Auto Southbourne Group Review – Bilen systemer som krever regelmessige kontroller

Det er viktige deler av bilen som eiere må pris for hva de kan tilby i form av å holde et kjøretøy kjører riktig. Her er noen av dem:

  1. katalysatorer

Siden 1993 kom alle bensin bil eksosanlegg med en katalytisk konvertere. Dens funksjon er å redusere skadelige gasser karbonmonoksid, hydrokarboner og nitrogenoksider som slippes ut i atmosfæren. Omformeren gjør dette ved å konvertere giftige gasser i vanndamp og mindre skadelige gasser.

Selv om katalysatorer kan vare en stund, trenger de regelmessig oppfølging av profesjonelle eksperter. Dekk & Auto Southbourne har erfaring til å gi slike kvalitetsservice for bileiere.

  1. bremser

Dekk & Auto Southbourne sentre ansette ekspert brems spesialister som kan tilby kostnadseffektiv brems vedlikeholdsservice. De anbefaler to ganger-en-år kontroller for optimal ytelse for gjennomsnittlig eller større enn gjennomsnittlig årlig biler.

Gratis sjekk-ups på dekk & Auto depoter tilbys likeledes. Dette inkluderer en digital måling av slitasje på bremseklosser, plater, sko og sammen med en fullstendig oversikt over den faktiske tilstanden til oppbremsing systemet og et uforpliktende pristilbud for nødvendige arbeider gjøres.

Dekk & Auto depoter bære et bredt utvalg av bremsesystemer for bil og lette kommersielle kjøretøy å velge fra.

  1. dekk

Dekk trenge utskifting å opprettholde ytelse og sikkerhet. Velge den riktige typen kan være en utfordring for de fleste som ikke har kompetanse. Dekk & Auto Southbourne kan hjelpe du avgjøre riktig størrelse og type dekk som de aktuelle kjørevaner for hver individuelle driver.

Dekk merkes spesielt etter dato og sted de ble produsert, hastighet, bæreevne og størrelsen.

For eksempel klassifiserer følgende dekk veggen markeringene som følger:

A = 165 – bredden på inndelingen dekk.

B = 65 – størrelsesforholdet eller profil dekk.

C = 14 – radius dekk.

D = 79 – lastekapasitet dekket.

E = T – fart ratifisere.

Livet til dekk vil variere avhengig av visse faktorer: kilometerstand på en bil (høy eller lav), hvor de brukes ofte (indre by eller racerbanen), samt kjørevaner for brukeren (gjennomsnittlig hastighet og akselerasjon eller sportslig måte). Tye & Auto Southbourne eksperter vil hjelpe deg å avgjøre som passer din bil og dine kjøring behov.

Regelmessig vedlikehold på dekk & Auto vil definitivt utvide effektiv livet og opprettholde verdien på bilen. Deres teknikere er godt trent til å håndtere alle merkevare og type bil ved hjelp av innovative verktøy og diagnostiske teknikker. Du vil også føle deg rolig, trygg og sikker på vennlig og pålitelig service de gir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s