Tyre&Auto Southbourne Group Review – Varför bil avgassystem fråga

Vid något tillfälle i historien om den mänskliga civilisationen har vi lidit mer luftvägssjukdomar än när vi började använda förbränningsmotorn i början av den industriella revolutionen. Föroreningsnivåerna i större städer runt om i världen har idag nått extrema nivåer. Tycker sådana städer som LA, Mexiko, Bangkok och Peking och du kan föreställa dig tusentals människor som kvävs under röken utvisad av miljontals fordon i atmosfären.

Med införandet av alternativa energikällor att driva fordon, men börjar vi att bemöta detta växande hot mot människors hälsa. Under tiden har det utvecklats nya metoder för att minimera effekterna av avgaser från förbränningsmotorer.

Här är några sätt som korrekt avgas kontroll kan hjälpa:

  1. minska ljudnivån

En professionell bil service företaget kan ge minskning av buller (vilket är en form av förorening) genom lämplig konstruktion och installation av ett system för avgasröret. En trasiga avgasrör, ett resultat av olyckor eller felaktig skötsel, kan öka bullernivåer. Omedelbar reparation krävs.

  1. direkt avgaser från passagerare

Avgaserna från bilen är utformad för att vara riktad bort passagerare; Därför är det på svansen slutet av bilen eller upphöjda högt upp att underlätta flykten in i atmosfären. Någon tilltäppning eller läckor kommer att orsaka avgaserna in via windows eller hål i chassit. Att fastställa detta till synes mindre ännu ohälsosamt fel kan hjälpa ägare uppleva en bekvämare resa.

  1. förbättra motorprestanda

En defekt avgasrör minskar motorns förmåga att maximera dess brännaren anlagen, därmed minskar dess effekt och prestanda. I själva verket är en stor procentandel av motorns kraft förlorad på grund av ineffektiva avyttring av rökgaserna som härrör från förbränningsprocessen. Tänk på en persons bihåleinflammation som hindrar en från att andas ut koldioxid från lungorna. Vad vi utvisa är lika viktigt som vad vi tar in. Så det är med en bil.

  1. förbättrar bränsleförbrukningen

Med korrekt bränning blir bränsleförbrukningen effektivare. Det innebär också maximera dina pengar spenderas på bensin. En defekt avgassystemet minskar den körsträcka som du får av en liter bensin som du köper.

Kort sagt, inte bara göra vi förorenar atmosfären med en felaktig avgasröret systemet, vi praktiskt taget bränner pengar som praktiskt taget flyr från våra fickor och anger vår lungorna i form av giftiga gaser och svart sot. Det är varje människas ansvar att upprätthålla en hälsosam miljö att kontrollera kvantiteten och kvaliteten av avgaser.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s